Collection Service

Om du har många kunder i utlandet är Collection Service perfekt för dig. Det är en tjänst i vår internetbank för företag, Business Online som hanterar inbetalningar och fakturor till både svenska och utländska kunder. Du skickar ditt faktureringsunderlag till oss elektroniskt. Sedan sköter vi resten. Du behöver bara kommunicera med en serviceleverantör. Det sparar både tid och pengar.

Du får dessutom en bättre överblick över företagets totala likviditet. Vi tar hand om alla fakturor eller automatiska inbetalningar i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Irland och Storbritannien.

Så här funkar Collection Service
 
Collection Service ger dig många fördelar. Här är de viktigaste.

Många olika betalningslösningar
Du får enkelt tillgång till flera länders inbetalnings- och e-fakturalösningar.

Enkelt
Företaget kan både ta betalt av kunder och betala leverantörer. Inbetalningar och nya betalningsavtal kan upprättas online.

Mindre administration
Administration av inbetalningar och fakturering sköts från ett ställe via fil eller via gränssnittet.

Enklare avstämningar
Du skickar fakturor och påminnelser och får en elektronisk översikt över inbetalningarna i samma filformat. Du kan enkelt stämma av inbetalningarna.


Collection Service är en del av Business Online.

Gå vidare

Bankernas ID-tjänst (BankID)
Om du vill att dina kunder ska kunna identifiera sig och skriva under avtal med BankID på din webbplats hjälper vi dig med Bankernas ID-tjänst. 

Läs mer om Bankernas ID-tjänst
Är du intresserad av dessa produkter?