Säkerhet

Vi har en hög säkerhetsnivå och uppfyller samtliga lagkrav när det gäller säkerhet i våra internetbankslösningar. Utöver den säkerhet som vi erbjuder via våra säkerhetssystem, är det saker som du själv kan göra för att skydda ditt företag. Får du en misstanke om missbruk eller bedrägeri är det viktigt att du omedelbart meddelar oss. Läs mer om detta nedan.
 
Säkerhet vid inloggning till Business Online 

Säkerhet

Säkerhet i Business Online

Så här skyddar vi ditt företag

Vi kompromissar inte med säkerheten, och Business Online har en mycket hög säkerhetsnivå. Här nedan kan du läsa mer om de många säkerhetsfördelarna med Business Online.

Läs mer

 
Skydda ditt företag 

Skydda ditt företag

Skydda ditt företag 
 

​Vi använder oss av mycket avancerade säkerhetssystem för att skydda dig och ditt företag. För att kunna hålla en hög säkerhetsnivå förutsätter det att du använder våra internetbankslösningar korrekt.

Som användare är det ditt eget ansvar att skydda din dator. Det är viktigt att du inte ger bort din pinkod till andra och att du vidtar nödvändiga säkerhetsåtgärder.

Läs mer om hur du kan skydda din dator mot angrepp nedan:

Se upp för internetbedrägeri

Internetbedrägerier tar sig många olika uttryck och är under ständiga förändringar. Här nedan kan du läsa mer om de mest vanliga bedrägerityperna och hur du gör för att undgå dem.

Läs mer om vanliga hot här

 
Se upp för internetbedrägerier 

Webroot

Kostnadsfritt skydd mot online-bedrägerier

Ladda ner säkerhetsprogrammet Webroot Secure Anywhere kostnadsfritt i Business Online.

Läs mer

 


"Bluffchefer" kan kosta ditt företag dyrt

Bluffchefer kan kosta mycket pengar
 

- är säkerheten är bra nog?

Fler och fler företag utsätts för så kallade "bluffchefer" (CEO-fraud), där en bedragare utnyttjar medarbetarnas naturliga benägenhet att snabbt och effektivt överföra stora belopp till utländska konton.
Det krävs stabila förfaranden inom företaget för att undvika denna form av bedrägeri. Vi tipsar om vad ditt företag bör vara uppmärksamt på.

Läs mer om "bluffchefer" här

Misstanke om bedrägeri

Misstänker du att ditt företags åtkomst till Business Online har varit eller är utsatt för bedrägeri, ska du omedelbart kontakta
oss på:

0752-48 49 30

Läs mer här

 
Misstanke om bedrägerier