Företagsnytt – en del av företagarens vardag

Välkommen till Danske Bank företagsnytt

​Här finner du inspirerande artiklar för dig som är företagare. Våra företagsrådgivare delar med sig av tips, analyser, trendspaningar samt intervjuer med intressanta företagare.

Vill du veta när vi publicerat något nytt? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste direkt till din inbox.

 


Previous Next
Kundcase
   Ägarskifte
Våga väcka frågan om ägarskifte i tid
Att driva eget företag är för många en livsstil och inte bara ett arbete. Endera dagen stöter dock de flesta ägare på den oundvikliga frågan – vem ska driva företaget vidare när man själv inte vill eller kan? Vi reder ut processen kring ett ägarskifte med hjälp av bankens specialister på ämnet.
Trend
   Roger Josefsson
Chefsekonom Roger Josefsson kommenterar trender 2017
Hur berörs de svenska företagen av den pågående utvecklingen i USA. Vad har Donald Trump på gång och hur kommer den svenska penningpolitiken, räntorna och inflationen påverkas 2017. Se filmen där Roger Josefsson, chefsekonom på Danske Bank ger en kort uppdatering om det ekonomiska läget samt beskriver bankens prognos för utvecklingen framöver.
Rådgivaren tipsar
   Fredrik Andersson
Ta del av möjligheterna i det digitala landskapet
I dagsläget finns många smarta tjänster och produkter som förenklar administration, marknadsföring och kommunikation. Med en genomgång av företagets digitala verktyg och närvaro på internet blir det tydligare hur du kan arbeta mer effektivt – både internt och externt. Vår rådgivare Fredrik tipsar om vikten av att hänga med i utvecklingen.
Smarta lösningar
   Digital Signering
Signera dina dokument digitalt
Nu finns ytterligare en tjänst som underlättar vardagen för dig som är företagskund – digital signering av dokument. Det innebär att de flesta dokument som rör företagets ekonomi i banken, kan signeras elektroniskt av dig som är firmatecknare och har ett Bank ID.

Tidigare artiklar

 

Anmäl dig till nyhetsbrevet

 
 

Kontakta oss på 0752-48 49 30

Kontakta oss på Direktkontoret Företag