Fokus på din verksamhet

Fokus på din verksamhet

Hos oss får mindre företag ta större plats

Proffs på mindre företag

Våra rådgivare är specialiserade på mindre företag, och kan hjälpa till med allt från dina dagliga bankärenden till att planera för framtiden i din verksamhet.

Vi är ett team av rådgivare som alla förstår din verksamhets ekonomi, vilket ökar din flexibilitet och möjlighet till snabba svar. Du kan också välja en namngiven rådgivare om du föredrar det

​​
 
 

Snabba svar och enkel tillgång till rådgivning

Vi vet att du behöver snabba svar när du kontaktar oss. Få rådgivning snabbt och enkelt via Direktkontoret Företag samt möjlighet till personlig betjäning på våra lokala kontor.

Vår rådgivningsmodell Business Optimiser utgår från dig och ditt företag. Med din totala ekonomi som utgångspunkt hjälper vi dig att få en överblick och ge de bästa råden för att utveckla och optimera din verksamhet.

Digitala lösningar som ger överblick

Med våra digitala lösningar kan du enkelt och snabbt få överblick över ditt företags ekonomi och hantera dina dagliga bankärenden – oavsett tid och plats. Vår internetbank för företag, kan anpassas efter dina behov.

Med våra företagsappar för mobiltelefoner och surfplattor kan du få åtkomst till företagets ekonomi. Du kan också träffa oss via datorn i ett e-möte. Om du vill kunna ta emot mobilbetalningar kan du få tillgång till Swish Företag.

 


Hitta lösningen som passar dina behov

Vi erbjuder de bästa lösningarna utifrån dina behov – allt ifrån de mer dagliga behoven, såsom transaktionskonto, till mer långsiktiga lösningar.

 
För verksamheter med grundläggande ekonomiska behov och få transaktioner
 
Den perfekta lösningen för aktiva verksamheter med varierade behov
 
För större verksamheter med en mer komplex ekonomi
 
​​​​