Företagsplaceringar XL

Med Företagsplaceringar XL kan du enkelt ta hand om företagets placeringar oavsett risknivå och tidshorisont. I produkten ingår till exempel Fonddepå XL och Aktiehandel XL. De ger dig tillgång till 17 börser i 15 länder och över 1100 fonder i Sverige och utomlands. Du handlar enkelt via telefon eller vår internetbank för företag. Om du behöver råd hjälper våra placeringsexperter dig.
  • Skriv ut
  • Sajtkarta

Kontakta oss Kontakta oss

 
Det här innebär Företagsplaceringar XL.

Aktiehandel
Aktiehandel XL ingår i Företagsplaceringar XL.

Företag som använder Markets Online har möjlighet att få realtidskurser från Stockholm, Köpenhamn och Helsingfors mot avgift. Kurserna visas normalt med 15 minuters fördröjning.

Pris realtidskurser 91 euro/mån.
Läs mer om pris och villkor gällande Aktiehandel XL.
Fonder
Respektive fonds förvaltningsavgift. Inga inträdes- eller utträdesavgifter utöver de som respektive fondbolag har bestämt. Se information om respektive fond.

Villkor
  • Depån är kostnadsfri – ingen depåavgift (värde minst 1250 kr/år).
  • Banken står för eventuella flyttavgifter om företaget flyttar befintliga fonder från andra banker/institut till depå i Danske Bank.
  • Inga krav att placera ett visst belopp för att få tillgång till Företagsplaceringar XL.
  • Det går att ha ett Företagsplaceringar XL per organisationsnummer.
  • Företagsplaceringar XL med kostnadsfri depå gäller enbart företag som inte har en depå hos oss sedan tidigare (undantag om företaget har en fonddepå sedan tidigare). För handel med värdepapper via Markets Online, krävs att företaget har vår Internetbank Business Online. Business Online ingår i våra kontopaket Företagskonto. För mer information kontakta Kundcenter Företag på 0752-48 49 30.

Kontovillkor FöretagAllmänna Bestämmelser för depåInformation om egenskaper och risker avseende finansiella instrumentAllmänna villkor för handel med finansiella instrumentRiktlinjer för utförande av order samt sammanläggning och fördelning av orderDanske Banks policy för hantering av intressekonfliktPrislista

Behöver du rådgivning?
Få mer information om investering.

Läs om investerarskydd
Är du intresserad av dessa produkter?