Konto och kort

Vi har ett komplett utbud av konton som passar stora företag och vi kan hjälpa er att skapa en effektiv kontostruktur. Utifrån era behov tar vi fram lösningar med passande tilläggstjänster och betalningslösningar. Vi erbjuder även flexibla kortlösningar med bra förmåner, rabatter och omfattande reseförsäkringar.

Kontolösningar
Större koncerner kan ha nytta av en cash pool lösning i en eller flera valutor. Om ni har behov av att öppna konton i andra länder kan vi hjälpa till med det. Våra rådgivare analyserar era behov och tar fram anpassade lösningar tillsammans med våra specialister både gällande kontostrukturer och olika betalningstjänster.

Med vårt internetbaserade officebanking-system Business Online har ni full överblick och kontroll över företagets olika konton. Genom Danske Banks gemensamma plattform kan ni få tillgång till information i realtid även för konton i andra länder.

Valutakonto
För att undvika onödiga växlingar och minska valutakursrisker rekommenderar vi ett valutakonto. Det gäller framförallt om du har stora betalningsflöden i andra valutor. Vi kan erbjuda valutakonto i alla större valutor. Vill du få mer information kontakta närmaste finanscenter.Företagskort

Vi erbjuder en stark och flexibel kortlösning som passar alla dina medarbetare. Både de som reser mycket och de som mest har utgifter för mindre inköp till kontoret.
Kredittiden ligger som standard på 45 dagar med möjlighet till förlängning. Självklart kan du välja om företaget eller kortinnehavaren ska ha betalningsansvar.

Fyra nivåer
För att du enkelt ska kunna välja det kort som passar dina medarbetare bäst har vi tagit fram fyra olika företagskort. Kombinera de olika korten på det sätt som passar ditt företag bäst.

Välj mellan:

Platinum
Gold
Classic
Classic Small
För samtliga kort förutom Classic Small ingår en reseförsäkring som täcker resor både i tjänsten och privat. Försäkringen gäller även om resan inte betalats med ditt kort. Det är enkelt och tryggt. Ett separat Priority Pass ger tillgång till 600 bekväma lounger på flygplatser över hela världen (gäller inte Classic Small). Du kan jobba eller vila medan du väntar på nästa flight även när du reser med lågprisflyg.

Enklare administration
När alla medarbetare som har utgifter i tjänsten använder företagskort förenklas administrationen. Färre fakturor och tydliga rutiner sparar pengar. Vi kan dagligen, veckovis eller månatligen leverera en elektronisk fil med korttransaktioner till Business Online. På så sätt kan du läsa in transaktionerna direkt in till ditt reseavräknings- och ekonomisystem.

Företagskort i flera länder
Danske Bank erbjuder också Företagskort i Finland, Norge och Danmark samt i
Storbritannien och på Irland. Priser och villkor för bland annat försäkringar är lokalt anpassade.

Gå vidare

Kontakta Danske Bank
Ta reda på vad Danske Bank kan erbjuda.

Kontakta en av våra rådgivare
Mer information om Danske Bank
Läs bland annat om vår vision, mission och våra värderingar. 

Läs mer om banken