Traineeprogram

Vårt traineeprogram är en möjlighet för dig som vill lära dig bankarbete från grunden. Vi vänder oss till nyutexaminerade studenter som söker ett utåtriktat jobb med mycket kundkontakt och som vill vara med att försvara och utveckla den attraktiva position vi har på den svenska marknaden.

Danske Banks tretton nya traineer är på plats. Det är ambitiösa killar och tjejer som skall lära sig hur det går till att arbeta på bankkontor. Programmet är i år helt inriktat på retail. Traineerna är direkt anställda på kontoret med inriktning mot antingen privat- eller företagssidan. Förutom det dagliga arbetet på kontoret omfattar traineeåret ett utbildningsprogram som innehåller studier och studiebesök. Efter ett år räknar banken med att traineerna har kommit en bra bit på väg mot målet att bli antingen privatrådgivare eller kundansvarig för företag. Vi hälsar våra traineer varmt välkomna och önskar dem lycka till.

Vad händer sedan?
I din framtida roll som privatrådgivare eller kundansvarig för våra företagskunder får du ett arbete som är omväxlande med stort ansvar där du jobbar självständigt och tar egna beslut, träffar många människor och ger kvalificerad rådgivning till våra kunder. Du kommer mötas av många utmaningar men också mycket uppskattning. Att arbeta som privatrådgivare eller kundansvarig är en utmärkt bas för dig som sen vill utvecklas vidare och bli chef eller specialist inom områden som cash management, finansiering eller affärs- och produktutveckling.

Gå vidare

Lediga jobb
Vill du arbeta hos oss är du välkommen att söka något av våra lediga jobb.

Lediga jobb
Utvecklas med oss
I Danske Bank Sverige får du möjlighet till personlig utveckling, baserad på din individuella utvecklingsplan.

Personlig utveckling i fokus
Kontakta
0752-48 45 42

Chatta med oss

Kundservice Internetsupport

Kontakta oss

Ring till oss Skriv till ossBoka möteBli kund

Sök kontor

Hitta ditt kontorKontorens öppettider