All service under ett tak

Mjölby/Skänninge den 15 april 2003
All service under ett tak

Östgöta Enskilda Bank samlar nu all sin service under ett tak i Mjölby. Där kommer bankens två nuvarande kontor i Skänninge och Mjölby att få gemensamma lokaler den 16 juni i år.

Sättet att uträtta bankärenden har förändrats. Allt färre kunder går idag till banken för att göra sina bankärenden i kassan. Det är helt enkelt smidigare att använda Internet sitt bankkort eller telefonen. Istället är det andra önskemål som kunderna har när de besöker banken. Det handlar främst om att få råd och hjälp i ekonomiska frågor.

”Våra kunders affärer blir alltmer komplexa och det krävs av oss att vi följer med i utvecklingen. Genom att vi blir fler rådgivare på samma kontor får vi en större möjlighet att specialisera oss för att kunna ge kunderna en kvalificerad rådgivning”, säger
Lars Alvefjord, kontorschef Östgöta Enskilda Bank, Mjölby. ”Vi blir också mer tillgängliga. Vi blir fler som kan hjälpa våra kunder och det gör oss mer flexibla när det gäller att ställa upp när våra kunder behöver råd”.

”Vi har en lång tradition bakom oss när det gäller bankaffärer i Skänninge och känner väl till människor och företag på orten. Vi kommer även i fortsättningen att vara en aktiv bank i Skänninge genom kundmöten och besök”, avslutar Lars Alvefjord.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Lars Alvefjord
Kontorschef, Östgöta Enskilda Bank Mjölby
Telefon: 0142-29 80 11
Mobil: 070- 373 36 69
E-post: lars.alvefjord@oeb.se

  • Skriv ut
  • Sajtkarta

Kontakta oss Kontakta oss

Kontakta
0752-48 45 42

Chatta med oss

Kundservice Internetsupport

Kontakta oss

Ring till oss Skriv till ossBoka möteBli kund

Sök kontor

Hitta ditt kontorKontorens öppettider