e-faktura

Med e-faktura får du dina räkningar elektroniskt direkt till Hembanken. Helt kostnadsfritt. Du betalar med ett klick och slipper tänka på OCR- och kontonummer. De vanligaste räkningarna går ofta att få som e-faktura. Bland de företag som är anslutna till e-faktura hittar du stora företag inom telefoni, energi, försäkringar och drivmedel. Du hittar alla anslutna företag i Hembanken.
​​​
  • Skriv ut
  • Sajtkarta

Kontakta oss Kontakta oss

Kundservice Privat
0752-48 45 42

Boka möte Kontaktinformation
 
På dina villkor
Automatisk betalning av e-faktura innebär att du kan gå in på dina betalningsavtal för e-faktura och per företag ställa in om betalning automatiskt ska ske av dina e-fakturor. Fakturans belopp dras sedan automatiskt på förfallodagen.

Möjlighet till beloppsgräns
Du kan ställa in en beloppsgräns som bestämmer för upp till vilket belopp en faktura automatiskt ska betalas. Om fakturan har ett högre belopp än vad beloppsgränsen säger så kommer istället ett manuellt godkännande av fakturan att krävas.

Enkelt upplägg
Upplägg av tjänsten mot specifikt företag samt hantering av beloppsgränser görs enkelt i Hembanken. Tjänsten ligger kvar tills vidare men du kan när som helst avsluta den.

Gå vidare

Tips och råd
Vill du veta mer om betalningar?

Läs tips och råd om betalningar
Bank på dina villkor
Gör dina bankärenden via internet eller telefon när det passar dig.
Kontakta
0752-48 45 42

Chatta med oss

Kundservice Internetsupport

Kontakta oss

Ring till oss Skriv till ossBoka möteBli kund

Sök kontor

Hitta ditt kontorKontorens öppettider