Marknadsanalyser

Vi erbjuder dagliga marknadskommentar och analyser från bankens experter till alla våra kunder. Analyserna ger dig uppdaterad information om viktiga finansiella händelser och kommentarer kring utvecklingen på marknaderna för bland annat räntor, valutor och aktier. 

 
Nordic Outlook 
Nordic Outlook utkommer kvartalsvis och innehåller Danske Banks syn på den ekonomiska utvecklingen för Skandinavien och fokuserar på makroekonomiska trender. 

Dagens Danske
Dagens Danske är Danske Banks dagliga morgonbrev med en kort sammanfattning av de viktigaste finansiella händelserna samt nyckeltal på aktie,- penning,- valuta- och obligationsmarknaden.

Weekly Focus 
I Weekly Focus kommenteras de finansiella marknaderna i de nordiska länderna samt Euroland och globalt. Här finns även en kalender avseende den kommande veckans nyckeltal, händelser som har betydelse för ekonomin samt en makroekonomisk och en finansiell prognos. (Informationen är på engelska)

Aktienytt  
Aktienytt är Danske Banks nya dagliga morgonbrev, riktat till svenska aktiesparare, med en kort sammanfattning av de viktigaste finansiella händelserna samt nyckeltal på aktiemarknaden.

Gå vidare

Bli kund
Vill du veta mer om vårt erbjudande och se hur enkelt det är att bli kund i banken?

Jag vill bli kund
Fondandelsfonder
Med fondandelsfonder sätter du några av Sveriges bästa förvaltare i arbete med att välja och bevaka fonder åt dig.​

Hitta rätt placering
Kontakta
0752-48 45 42

Chatta med oss

Kundservice Internetsupport

Kontakta oss

Ring till oss Skriv till ossBoka möteBli kund

Sök kontor

Hitta ditt kontorKontorens öppettider