Kapitalskyddade
strukturerade placeringar

Ett tryggt och enkelt sätt att placera

Söker du en trygg placering med lite högre avkastningspotential än ett inlåningskonto eller ett kapitalskydd vid en orolig börs?

En kapitalskyddad strukturerad placering är en placeringsform där du som investerare har möjligheter att få en bättre avkastning än att placera pengar på ett traditionellt inlåningskonto i banken.

Kapitalskyddet i en kapitalskyddad strukturerad placering innebär att emittenten åtar sig att betala tillbaka det nominella beloppet på den ordinarie återbetalningsdagen. Du kan också placera till en överkurs. Då får du möjlighet till en högre avkastning men riskerar då överkursen.

  • Skriv ut
  • Sajtkarta

Kontakta oss Kontakta oss

Kundservice Privat
0752-48 45 42

Boka möte Kontaktinformation
 

Broschyr med mer information
Den produktbeskrivning om kapitalskyddade strukturerade placeringar vi gett dig är förenklad och därmed inte komplett.

Vi rekommenderar att du läser igenom den broschyr som vi producerar inför varje teckningserbjudande till en ny kapitalskyddad strukturerad placering. Broschyren är utformad enligt gällande lagkrav samt uppfyller den branschstandard som Svenska Fondhandlareföreningen fastställt. Fullständiga villkor för varje strukturerad placering återfinns i grundprospektet för Danske Banks svenska MTN-program tillsammans med slutliga villkor för respektive strukturerad placering. Broschyren kan du hämta på något av våra kontor eller med fördel ladda ned den från vår hemsida, där även slutliga villkor för respektive strukturerad placering och grundprospektet för det svenska MTN-programmet återfinns.
Se aktuella erbjudanden

Vi tycker att rådgivning är viktigt
Vi vill att du som kund i Danske bank skall bli nöjd med de placeringsförslag vi ger dig. Har du frågor om hur du skall fördela dina placeringar ber vi dig att kontakta ditt lokala bankkontor eller rådgivare. De kan utifrån din ekonomiska ställning, din erfarenhet och kunskap och ditt mål med investeringen ta fram din investeringsprofil.

Gå vidare

Investeringsprofil
Du skapar och ändrar din investeringsprofil via ett möte med din rådgivare eller genom att kontakta Kundservice för ytterligare information.

Läs mer om investeringsprofil
Fondandelsfonder
Med fondandelsfonder sätter du några av Sveriges bästa förvaltare i arbete med att välja och bevaka fonder åt dig.​

Hitta rätt placering
Kontakta
0752-48 45 42

Chatta med oss

Kundservice Internetsupport

Kontakta oss

Ring till oss Skriv till ossBoka möteBli kund

Sök kontor

Hitta ditt kontorKontorens öppettider