Mobilbank till iOS och Android

 
Se Demo

Spørgsmål og svar

Vad är Android?
Android är ett operativsystem till mobiltelefoner som utvecklats av Google. Android finns t ex på mobiltelefoner från Samsung, HTC och Sony Ericsson. Appar till Android-mobiler hämtas på Google Play – där du även hittar Danske Banks mobilbanksapp. För att ladda ner vår app måste din telefon minst använda Android 2.2.

Kostar det något att använda mobilbanken?
Det kostar inget att hämta och använda Danske Mobilbank på din smartphone. Det enda du betalar för är datatrafiken. När vi utformat mobilbanken har vi strävat efter att minimera och begränsa datatrafiken. Din teleoperatör kan informera om dina kostnader.

Vad finns det för beloppsgräns?
Du kan överföra upp till 125 000 kronor om dagen via din smartphone. Inom den gränsen kan du göra så många överföringar du vill.

Vilka funktioner kan jag använda när jag är inloggad?
När du är inloggad kan du se din kontoöversikt, göra överföringar och betala räkningar. För att göra överföringar utanför banken eller betala räkningar behöver du använda din kodbox.

Du kan se alla transaktioner på dina konton och se detaljer för varje transaktion.

En nyhet är att du nu kan följa dina placeringar samt köpa och sälja vissa aktier, obligationer och fondandelar

Vilka värdepapper kan jag handla?
Du kan handla både aktier och fonder på 17 olika börser.

Hur bevakar jag ett värdepapper?
Med funktionen bevakningar får du ett SMS eller e-post när kursen på ett visst värdepapper når en viss nivå. Klicka på 'Redigera' och sedan på '+' för att välja värdepapper att bevaka. För att kunna använda Bevakningar behöver du ha aktiverat tjänsten Prenumerationsservice i Hembanken.

Vad är det för skillnad mellan mobilbanken och internetbanken?
Danske Mobilbank omfattar bara de mest grundläggande funktionerna som håller dig uppdaterad om din vardagsekonomi. Du kan se saldot på ditt konto, kontrollera transaktioner och överföra pengar. Om du t ex vill se räntesatser på dina konton, överföra pengar till utlandet eller köpa aktier måste du logga in i Hembanken i stället.

Hur sorterar jag min kontoöversikt?
Du kan sortera din kontoöversikt genom att trycka på "Sortera". På skärmen kan du sedan dra dina konton till den ordning du vill ha dem i. Tryck sedan på "Spara". Mobilbanken kommer ihåg ordningen nästa gång du loggar in men det ändrar inte ordningen i din kontoöversikt i Hembanken.

Fungerar mobilbanken på iPad och iPod?
Mobilbanksappen har utvecklats för iPhone och Android. Men den kan även användas med begränsade funktioner på iPad och iPod. För iPod måste operativsystemet vara minst version 3.0.

Måste jag komma ihåg att logga ut?
Mobilbanken loggar automatiskt ut efter 30 min. Du kan även logga ut genom att trycka på "Logga ut" mitt på hjulet. Om din smartphone stödjer multi-tasking är du annars inloggad på mobilbanken, i den dolda programraden, i ytterligare 30 minuter.


Kontakta
0752-48 45 42

Chatta med oss

Kundservice Internetsupport

Kontakta oss

Ring till oss Skriv till ossBoka möteBli kund

Sök kontor

Hitta ditt kontorKontorens öppettider